Izlet v neznano sobota, 7. december 2019

Izlet v neznano

sobota, 7. december 2019

Izlet v neznano naj bo tudi letos skrivnost do konca.

 

ODHOD:

 

Dobimo se z obilo dobre volje in še kaj dobrega za pod zob na parkirišču pred OŠ Bršlin ob 8. uri. Tu boste izvedeli kako in kam naprej. Kot običajno bomo skušali racionalizirati prevoz do izhodišča in se do tam odpeljati z čim manj vozili.

 

TURA:

Pohod bomo začeli na parkirišču. Pot nas bo tokrat vodila skozi naselja, gozdove, čez travnike, mimo vinogradov in zidanic. Pa tudi potočki ne bodo manjkali. Pohod bo trajal  približno 4 ure. Vse bo odvisno od nas udeležencev, kako nam bo šlo od nog, koliko črnih vrat bo ob poti in koliko znancev nas bo na poti prepoznalo ter za trenutek povabilo v svojo sredino. Tako kot imamo v navadi ob tovrstnih pohodih bomo tudi tokratnega zaključili ob prijetnem klepetu in pravi domači malici.

 

POVRATEK:

V Novo mesto se bomo vrnili v popoldanskih urah.

 

OPREMA:

Potrebovali boste dobro – nepremočljivo obutev in primerna oblačila. Priporočam tudi  pohodne palice.

 

HRANA:

Nekaj malega za pod zob in poplaknit grlo pa le imejte s sabo. Seveda ne bo odveč tudi kakšen priboljšek. Nekaj konkretnega za v naše želodčke dobimo šele na koncu. No pa tudi med potjo bomo deležni čajčka, kavice in kakšnega piškotka.

 

CENA: 

Prispevek je 8,00€.

 

PRIJAVE:

Prijave do četrtka 5. decembra 2019 do 18. ure, zbiram:

Martin Luzar na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., 041 800 876

 

VODENJE:

Za vodenje bom poskrbel Tine

 

 

Razpis pripravil Martin Luzar

 

TAKO KOT ČEZ CELO LETO SE BOMO TUDI TOKRAT V VODSTVU DRUŠTVA POTRUDILI, DA VAM BO PRIJETNO V DRUŽBI ČLANOV POHODNIŠKEGA DRUŠTVA NOVO MESTO.